Otázka, která ti změní život

Ptáš se někdy "JAK žít sebe, JAK dosáhnout toho, co si přeju, JAK to udělat..."? A máš někdy pocit "já vůbec nevím jak, úplně se v tom ztrácím," bezmoci či marnosti?

Chápu tě! A vede odtamtud cesta ven. Není nač čekat, život je teď a do PRAXE žití sebe můžeš jít hned,  bez ohledu na to, v jakém bodě se teď nacházíš! 

Stáhni si jako dárek mocnou praxi = otázku a návazné praktické cvičení, které ti pomůže v každodennosti funkčně měnit svůj život směrem, jakým si přeješ:

Přeješ si změnit svůj vztah k penězům?
K životu, sobě a hojnosti?

Změň a otevři se novému vztahu (nejen) s penězi pomocí 7 principů z mých zkušeností14 let vědomého podnikání a zacházení s penězi.

STÁHNI SI ZDARMA

 V 7 emailech s konkrétní inspirací, aha momentyakčními kroky!

Zadej své jméno a email a jdeme na to!

O autorce praxí Veru

V 17ti jsem 2 roky před maturitou odešla z gymplu a začala podnikat. Za 14 let jsem založila několik úspěšných projektů, ve 22 letech stála v čele firmy s desítkami zaměstnanců, obratem v desítkách milionů korun a vyhrávala podnikatelské ceny. Přesto jsem odešla s holým zadkem a začala znova od nuly, už ale jinak. Své projekty jsem i úspěšně pouštěla, když jsem byla vedená jít tvořit dál. 

Prožila jsem těžké situace od velmi blízkých dotknutí se smrti až po rozpady identit a transformace v mnoha oblastech, a tak stále prohlubuju svou praxi a vědomý přístup ve všech oblastech života.

Jsem autorkou mj. několika online programů a meditací, kterými prošly tisíce lidí. Inspiruju a podporuju ostatní, aby přebírali zodpovědnost a moc nad svým životem, žili svůj potenciál, převáděli teorie do praxe, znali JAK a díky tomu žili naplněný život v hojnosti, v lehkosti, pravdě a lásce, v souladu se sebou, životem i Zemí.

Mým přáním je, abychom měli odvahu žít život, který si pro sebe přejeme. Abychom o tom ne teoretizovali, ale věděli JAK to ŽÍT a skutečně to ŽILI. Tím měníme nejen svůj život, ale celý svět tam, kde můžeme. Od sebe.

Věřím, že změna je možná pro každého. Ne třeba vždy ze dne na den, ale JE možná. A že na ni všichni máme právo. Ale JAK? A o to mi jde - o praxi a ono JAK. A právě to prostupuje vším, co předávám.